Zwangerschapsmassage

Zachte, ontspannende en vitaliserende massage  (tegelijkertijd ook ontspannend voor ongeboren baby).
Lichaam is in ontspannende zijligging met bodycushions. Begeleiding tot en met de bevalling.

 

 

 

Hiep, Hiep hoera, gefeliciteerd met jouw zwangerschap!

Als aanstaande moeder,  ga je een spannende en intense, maar ook mooie periode tegemoet. Daarnaast is het een moment waar je enorm van kan genieten. Het is namelijk het eerste contact dat je samen met je baby gaat maken, contact met het nieuwe leven dat zich in jouw buik aan het ontwikkelen is. Dit nieuwe leven, je baby, gaat vanaf dag 1 alles met je delen. En leeft iedere seconde van de dag met je mee. De baby ontvangt jouw warmte, leeft jouw ritme, hoort jouw stem en ademt jouw zuurstof. Bovendien gaat je babymee in je emoties en proeft mee met wat je voor lekkers aan het eten bent.

Nu zijn jullie een dream team die samen veel kunnen, en een team dat veel met elkaar zal gaan delen en beleven! Dat is heel uniek en bijzonder!! En niet te vergeten, je geliefde partner, zus/broer en huisdieren, ook zij maken deel uit van het proces.

Zwangerschapsmassage

Simpel, deze verlichtende en relaxerende massagevorm ondersteunt je gedurende de zwangerschap tot zelfs ver na de bevalling. Het geeft verlichting van de pijnen en de kwaaltjes van een zwangerschap! Het herstelt je lichaam, verzacht de rugpijn en het bevrijdt je van de nekklachten en pijnlijke, stijve schouders. Ook ontlast het je van zware benen en nog veel meer…. Dit is hoe Lazy Tulip je kan ondersteunen met een Zwangerschapsmassage, waar je (mede dankzij de bodycushions) lekker in een comfortabele zijligging op de massagetafel ontspannen kan liggen.

Bij een zwangerschapsmassage wordt er op een aangepaste manier voorzichtig gemasseerd. Zwangerschapsmassage is een rustgevende en ontspannende lichaamsmassage met vooral zachte strijkingen. Door deze behandeling zorgen we o.a. voor een betere afvoer van overtollig vocht waardoor de zware benen lichter worden en de dikke enkels ontlast worden. Door de zachte handdruk kunnen je rugspieren zachtjes en langzaam ontspannen, terwijl de warmte en zijligging jouw skelet ontlasten.

Door de natuurlijke basis olie wordt de huid goed gevoed en deze olie zorgt er tevens voor dat de huid lekker elastisch blijft. Ook emotioneel geeft dit een moment rust waardoor je beter kunt ontspannen, je beter kan slapen en je je stressvrij voelt. Door de massage creëer je ook nog eens een gelukshormoon waardoor je je happy en relaxed laat voelen. En in dit moment van rust, stilte en ontspanning ontwikkelt er zich ook een band tussen jou en je baby. En hierdoor kun je contact maken met je baby. Deze massage geeft verlichting, is verzachtend, geeft rust en steunt ook bij de emotionele behoeften gedurende de zwangerschap.

Geniet lekker van jouw zwangerschap. Als je regelmatig een massage ondergaat zal je met minder lasten alles ietsje beter kunnen dragen.

Vanaf het eerste trimester (12 weken) kan je bij Lazy Tulip terecht voor een ontspannende en verzorgende massage. Zolang er geen bijzonderheden of complicaties zijn, mag er rustig gemasseerd worden tot en met de bevalling. Als er iets is of als je twijfelt, is het altijd het beste om eerst met je behandelend arts te bespreken.

In het geval dat je partner graag meer met je samen wil voelen, en ook wil leren om je een ontspannende massage te geven, ook dan kunnen jullie bij mij terecht. Ik help jullie hier graag mee. Een bijkomend effect is dat ook je partner hiermee een verbinding op kan bouwen met de baby. Het is een bijzonder moment om samen van te genieten, en samen kunnen jullie dit moment nog mooier maken!