Stoelmassage

Geen oliemassage, kortdurend en op kleding
Behandeling op massagestoel tijdens de werkpauzen, op beurzen, bij evenementen, etc.

Een Stoelmassage is een vorm van massage die uitgevoerd wordt op een comfortabele en ergonomische massagestoel. Dit is een korte massagebehandeling gewoonlijk tussen de 10-20 minuten maximaal 30 minuten per persoon. De gebruikte technieken zijn grotendeels afgeleid van oude Japanse shiatsu accupressuurtechnieken, die zich in de loop der tijd verder ontwikkeld hebben.. De focus bij een stoelmassage is voornamelijk het bovenlichaam (rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen). Deze korte massagebehandeling stimuleert alle lichamelijke functies , zorgt voor een goede doorstroming en vermindert/ bevrijdt je van vastzittende spanningen zoals stress. Ook verlicht de stoelmassage de gevolgen van een eenzijdige zithouding. De massage zorgt ervoor dat je ontspant waardoor je je beter gaat voelen, dit leidt tot een vrijer en blijer gevoel.

Stoelmassage

Doel van een stoelmassage is het voorkomen van klachten (preventief werken), het is ontspannend, houdt je spieren en gewrichten soepel, zorgt dat je weer actiever, alerter en positiever bent. Met andere woorden: Je voelt je weer goed en je krijgt een boost van energie waardoor je je beter kan concentreren en beter kan presteren. Een ander belangrijk voordeel is dat het je immuunsysteem versterkt. Fascinerend vind ik dat door deze korte adempauze op mijn massagestoel er weer briljante ideeën kunnen ontstaan op strategisch en/of op creatief niveau!

De Lazy Tulip Activerende Stoelmassagebehandeling kan je inzetten bij bedrijven, verzorgingstehuizen, op feesten (bijvoorbeeld een Lady’s Night), (sport-)evenementen, beurzen, voor een sales stunt, festivals, binnen- en buitenshuis, voor particulieren en nog meer. En doordat ik meertalig ben is Lazy Tulip overal flexibel inzetbaar.  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lazy Tulip heeft niet veel ruimte nodig voor de activerende Stoelmassage. De personen blijven gekleed en er wordt geen olie gebruikt. Ik werk rustig op de achtergrond waar de klant, bezoeker of medewerker op mijn massagestoel kan ontspannen. Dit kan gezien worden als een korte adempauze of als een tussendoortje. Bovendien kan ik een optreden verzorgen op de voorgrond bij een event of op een beurs om een product te promoten en/of te laten ervaren t.b.v. bijvoorbeeld een sales stunt.

Lazy Tulip komt graag naar jouw bedrijf toe om je de voordelen te laten ervaren van een Lazy Tulip Activerende Stoelmassage. De frequentie voor een stoelmassage is bespreekbaar. Je kan Lazy Tulip inhuren voor een uur, dagelijks, wekelijks of maandelijks! Het is ook een geweldig (eenmalig) cadeau om je medewerkers mee te verwennen (en ze worden er ook productiever van!).  Dat is allemaal mogelijk! Op basis van je wensen stellen we de opdracht samen en zorgen we samen voor een energiekere en positievere werkvloer!

Uurtarief : € 65
Eventuele voorrijkosten: €0.25 per km

Let’s go for it!

Heb je interesse? 

Stuur mij een aanvraag via mijn contactformulier en ik neem spoedig contact met je op!