2 Juni-5 juni 2017: Roparun team 62 “Stichting Lifelinerunners”

De Roparun is een non-stop estafetteloop ten bate van de nazorg voor kankerpatiënten van Parijs en Hamburg naar Rotterdam van 3 tot 5 juni.

Ik ga mee als een van de sportmasseuses & verzorgsters van team 62. Momenteel is team 62 al druk bezig met alle voorbereidingen en trainingen. Dit wordt weer een mooie prestatie voor het goede doel!! Sporters, jullie gaan het goed doen!

Als je ons wil komen steunen als sponsor met een donatie is dit altijd van harte welkom! Al een klein bedrag helpt. Trouwens als je bij mij een massagebehandeling boekt, kan een extra bijdrage aan Roprun gegeven worden. Ik zorg dat dit bedrag bij de Stichting Lifelinerunners terecht komt. Je kan bij mij ook lootjes kopen. Per lot is dit € 2.50.

 

Sponsorbrief Roparun 2017: Stichting Lifelinerunners

Het motto van de Roparun is: Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven!

U kunt ons op diverse manieren ondersteunen:

Donatie in geldbedragen waarbij onze tegenprestatie afhankelijk is van de hoogte van uw bijdrage. Na overeenstemming over een sponsorbijdrage wordt er eventueel een sponsorcontract met u opgesteld om onze afspraken vast te leggen.

Donatie in natura zoals teamkleding, eten, vervoer en brandstof.

Alle donaties, die op onze rekening worden gestort, worden in de week na de Roparun overgemaakt aan de Stichting Roparun.

Voor informatie over ons team

www.lifelinerunners.nl en over de Roparun www.roparun.nl.

U kunt ook contact opnemen met onze teamcaptain Vera Mollers, info@lifelinerunners.nl.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *